Над 650 силиконови детайла и 320 изкуствени зъба ще преобразяват участниците

 

Мики Маус също ще бъде част от шоуто “Като две капки вода”. Но не като участник, а под формата на бляскава сцена… Точно с формата на известния анимационен герой ще бъде сцената, на която осем известни българи ще излизат преобразени като световни музикални икони. Освен нестандартното си очертание, тя ще бъде оборудвана и с асансьор, които ще отвежда звездите пред публиката.

Междувременно, подготовката за голямото преобразяване и старта на шоуто на 06 март е в разгара си. За автентичните превъплъщения на родните звезди са осигурени мащабен брой артистични аксесоари – над 100 кг изкуствена коса под формата на перуки, бради и мустаци; над 650 броя силиконови детайли, сред които уши, носове, брадички и скули, над 100 костюма и 50 чифта лещи, както и… 320 изкуствени зъба, които ще помагат на участниците да бъдат максимално близо до образа, в който трябва да се трансформират. За професионалните изпълнения на звездите ще се грижи и атрактивен балет от 10 танцьори, подготвени с над 600 сценични костюма.

Освен всичко това, за първи път в България зрителите ще се насладят на използването на екосъобразно осветление – това е технологията Sharpy Moving head, която е съобразена с околната среда и която намалява съществено консумацията на енергия.

Какви ще са първите превъплъщение на звездите и как ще изглежда бляскавата сцена на “Като две капки вода”, ще разберем на 06 март от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

За „Като две капки вода”:

Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.