Нора Караиванова е българският изпълнител на коледната песен в рекламната кампания

 

18 ноември 2010 г., София – Тази година за първи път коледните камиони на Coca-Cola ще “тръгнат” от България. Световноизвестната марка за безалкохолни напитки направи страхотен подарък на своите почитатели в страната – за първи път в историята на компанията коледният клип е сниман изцяло в България и ще се излъчва в над 90 страни по целия свят. Снимките са правени в студио „Бояна”, в къщата на Наталия Симеонова и в Борисовата градина от международен екип от над 30 души.

 

Другата голяма изненада е, че тази година Дядо Коледа е българин – ролята изпълнява актьорът Иван Петрушинов. Сред известните лица, които участват в рекламното видео са симпатичната ТВ водеща Деси Банова, Дидо Мачев и още куп български актьори и модели.

 

Музиката към видео клипа е в изпълнение на носителите на “Грами” – група Train и със специалното участие на Нора Караиванова. Иван Петрушинов, в ролята на Дядо Коледа, ще бъде и звездата във видео към песента на група Train, което се очаква да тръгне по музикалните телевизии през месец декември.

 

Песента:

Shake Up Christmas”

 

Тази година Coca-Cola възобнови традицията на вълнуващите коледни кампании и обяви плановете си да поздрави целия свят с нова коледна песен, написана от носителите на “Грами” Train. Специално за България звездите се съгласиха да бъде записана версия, включваща младата звезда Нора Караиванова, изпълнителка на “Вирджиния рекърдс”, така Нора си партнира с Train в едно от най-мелодичните и топли пожелания за коледните празници, създавано някога. Интересното около записите за песента е, че последната дума за участието на българския изпълнител е имала именно група Train. Така сред голямата конкуренция Нора успява да спечели техните симпатии и тези на “Сони Мюзик” със своя специфичен вокал и изпява коледния рефрен:

Отвори пътя за щастие, събуди твоето щастие, сега е Коледа!”

 

 

Видеото:

Snow Globe”

 

Новата телевизионна реклама “Snow Globe” представя темата на кампанията за това, как хората откриват щастието чрез обикновените моменти, които ги свързват с техните близки. Идеята се завърта около кристалната топка, която Дядо Коледа (в ролята Иван Петрушинов) разклаща и така събира разделените в Коледната нощ. В ролите на млади влюбени са моделите Никола Кючуков и Десислава Касабова. Деси Банова влиза в своето амплоа на ТВ водеща, а Дидо Мачев е собственик на магазин. Продуценти на рекламния клип от българската страна са професионалистите от MVM студио.