Румънска денс-сензация дава старт на състезанието

 

Традиционният COSMO „Спринт на високи токчета“ ще се проведе за пета поредна година в морската столица Варна. Организатор на уникалното състезание е списание COSMOPOLITAN с любезното съдействие на Gillette Venus. Желаещите да се запишат могат да го направят онлайн на адрес: www.cosmpolitan.bg до 30 юли 2011 г. или на място в деня на събитието между 14 и 17 часа. Първите 100 записали се онлайн и участвали в спринта ще получат специални подаръци. Състезанието ще се проведе на 6 август 2011 г. във Варна – бул. Княз Борис I, пред хотел Черно море. Стартът на спринта е в 17:00 часа.

Голямата награда за дамата с най-бързи токчета, пробягала разстоянието от 40 метра, е 1000 евро. Тя, както и двете й подгласнички, ще получат ваучери за покупка на различна стойност от DEICHMANN, а всички спринтьорки ще се сдобият с COSMO-чанта с подаръци от любимото списание. На състезанието ще се допускат дами над 16 години, с обувки с токчета не по-ниски от 8 см. и не по-дебели от 2 см.

Организаторите обещават много добро настроение, подаръци и запомнящи се емоции за всички присъстващи. Стартът на най-красивата надпревара тази година ще даде румънската дива Андреа Баника, която ще дойде в морската столица по покана на COSMOPOLITAN. Водещ отново ще е гласът на сутрешното предаване по БГ Радио „Стартер“ Симо Колев, заедно с Виктория Керин.