Списание „Максимум” през месец май повдига завесата на живота на скандалната телевизионна водеща Венета Райова и разкрива подробности за личния й живот от последната година. В първото си голямо интервю и ексклузивна корица след раждането на сина й Венета разкрива само за читателките на списанието истината за конфликтите й с Николай Бареков, Крум Савов, Люба Кулезич, както и за покушенията срещу Георги Стоев и Боби Цанков.

Венета Райкова вече е майка на Патрик от 1 година и 2 месеца. От точно толкова време тя не е излизала, освен до „детската площадка”. Според думите й в момента светският шум не я интересува, а се е отдала изцяло на семейството си. С Тихомир са в пълна хармония, въпреки многобройните скандали преди и молбата за развод, подадена от него. Венета твърди, че всичко се е променило с раждането на Патрик, особено отношенията й с Тихомир, който „беше голям егоист” и когото по-скоро би похвалила като баща, отколкото като съпруг.

Единствено и за пръв път пред списание „Максимум” водещата споделя за „хонорара”, който получава за участието си във VIP Brother – той й стига да си купи „беемве единица”. 75-те хиляди, спечелени от предаването „Сделка или не”, тя дължи на метода „Силва”, на който разчита за важните събития в живота си от последните 15 години. Има ли заведено дело срещу Венета от Алисия заради „войната” й със Златка Райкова, осъдила ли е Люба Кулезич за обвиненията й, че ще „продаде” неродения си син на медиите, защо никога няма да прости на Катето Евро и Азис за предателството и защо няма приятели сред звездите, читателите могат да научат от новия брой на списание „Максимум”.

Списание „Максимум” излиза на 30 април.

Maximum_cover