Списание Story представя ексклузивни снимки от щастливото събитие

Единствено в новия брой на списание Story читателите ще могат да се насладят на уникални кадри от сватбата на годината – тази на Николета Лозанова и Валери Божинов. Най-дългоочакваното светско събитие се състоя преди по-малко от две седмици в изискан хотел в град Правец. Валери и Николета се врекоха във вечна обич и вярност на стилна церемония пред своите най-близки приятели и роднини. Единствено пред списание Story футболистът на „Спортинг“, Лисабон опроверга слуховете, че колегите му от националния отбор не са присъствали на сватбата му, защото не я одобряват, а защото са имали важни мачове. Николета споделя, че все още поддържа добри отношения с бившата си половинка Ники Михайлов, но тя и Алисия няма как да бъдат приятелки.

Младото семейство разкрива, че очаква първородното си дете през април догодина. Николета признава, че много се надява то да е момиче, което да прилича на нея. Валери споделя, че желае Валери младши да се познава и разбира с бъдещото си братче или сестриче и че за тази цел двамата с Алисия трябва да „изгладят“ отношенията помежду си.

Ексклузивно в списание Story тази сряда читателите ще открият снимки от пищната сватба на Николета и Валери. Какво име искат да носи наследникът им, какво очакват от бъдещето си двамата влюбени, както и още любопитни подробности за церемонията и тържеството, ще стане ясно от страниците на списанието.

Очаквайте Story на 19 октомври!