Почитателите на певеца могат да спечелят
VIP пропуск за концерта му чрез лятната промоция „Провери под капачката“

С повече от 1 000 000 страхотни награди стартира лятната промоция на Coca-Cola „Провери под капачката“. Чрез нея петдесет късметлии това лято ще спечелят VIP пропуск за двама за големия концерт на Taio Cruz в София. Изпълнителят, чиято дуетнa песен с Kylie Minogue „Higher” се превърна в тотален хит, ще пее пред българска публика на 21 септември. Музикалното събитие е част от традиционното турне Coca-Cola Happy Energy Tour. Концертът е безплатен, а печелившите от промоцията ще имат уникалната възможност да слушат любимия си поп идол, настанени в ексклузивната зона пред сцената – Happy Energy Circle. Там ги очакват много приятни изненади и подаръци.

От 18 юли до 31 август 2011 г. всеки, закупил Coca-Cola от 500 ml, може да потърси под капачката на бутилката печелившия символ – надпис VIP PASS, надпис CD или бутилка Coca-Cola. В промоцията ще бъдат раздадени общо 50 VIP пропуска, 500 CD с албума на Taio Cruz „Rockstarr” и 1 000 000 Coca-Cola напитки от 500 ml. Късметлиите, спечелили пропуск за концерта или CD, трябва да се обадят на телефон 0800 12345 не по-късно от 31.08.2011 г. Освежаващите напитки Coca-Cola могат да бъдат получени в обектите, участващи в кампанията. При наличие на код под капачката на промоционалните продукти, той трябва да бъде изпратен с SMS на номер 1213 (цена на 1 SMS = 0.30 лв. с ДДС) или да се регистрира на www.coca-cola.bg.

С промоционален код четири милиона потребители ще имат възможността да спечелят едно от почти петдесетте различни приложения за мобилни телефони – забавен wallpaper или модерен ringtone. Сред тях са летните хитове – „Тяло В Тяло” на Графа и Сантра feat. Спенс, „Нещо Свежо” на Goodslav feat Лора Караджова и Buch и „Влез В Час” на Touch Down, както и любимите мелодии от рекламите на Coca-Cola.

 

Допълнителна информация за Taio Cruz:

Британският изпълнител Taio Cruz има повече от осем милиона продадени сингъла само в САЩ и многобройни хитове, достигнали до № 1 в класацията на Billboard, един от които влезе в историята на радио-класациите. Той е и най-гледаният британски изпълнител в YouTube на всички времена с над 100 милиона гледания. Taio Cruz започна годината с издаването на „Break Your Heart” през март с участието на Ludacris, първият сингъл от дебютния ROKSTARR, издаден от Mercury/IDJMG. Парчето веднага достигна върховете на Billboard Hot 100, с повече от 300 000 сваляния за една седмица. Песента не само стана № 1 във Великобритания, Ирландия, Норвегия и Швеция, но и остана в историята на американските чартове като най-голям скок на ново предложение в Billboard до сега. В следващите месеци „Break Your Heart” се продаде в повече от 3 милиона копия, а видеото към парчето достигна над 45 милиона гледания във Vevo.

За повече информация: http://www.taiocruzmusic.co.uk

 

Допълнителна информация за Coca-Cola Happy Energy Tour:

CocaCola Happy Energy Tour е част от инициативата „CocaCola Музика“, която дава на тийнейджърите достъп до процеса на създаване на музика и възможност да видят как работят едни от най-големите имена в индустрията. През 2011 г. ще се проведат три музикални сътрудничества – с носителите на „Грами“ Maroon 5, с новоизгряващата група One Night Only и с музиканта и продуцент Taio Cruz. Независимо от това къде се намират, младежите ще могат да участват в програмата и да споделят момента с приятели и музикални фенове от целия свят.