През месец март NIVEA обогатява своето портфолио с още един продукт в борбата срещу бръчките. NIVEA Q10 Energy е с нова ревитализираща формула с екстракт от натурално годжи бери, която осигурява на кожата съставките, от които има нужда, за да стимулира жизнеността на клетките и да намали видимите следи от умората.

Формулата с Q10 и креатин ефективно се бори с бръчките в дълбочина. В комбинация със здравословните енергизиращи плодове годжи бери, формулата намалява появата на бръчки и незабавно придава на кожата свеж и сияен вид. NIVEA Q10 Energy притежава слънцезащитен фактор 15 и UVA филтри, които гарантирано предотвратяват преждевременно стареене на кожата.

Активната съставка годжи бери в новия NIVEA Q10 Energy е естествен антиоксидант, който помага за запазване красотата на кожата. Тя съдържа ефективни витамини и минерали, сред които магнезий, мед, цинк, витамин С и бета-каротен.

NIVEA Q10 Energy прави кожата свежа и сияйна, както след пълноценен сън. Подарете си свежо начало на деня само с едно нанасяне от нежния крем.