От днес, 16 май, стартира първата група в стажантската програма „APRA PN Academy”. След преглеждане и обсъждане на близо 100 кандидатури избрахме петима от кандидатствалите, които успяха да ни впечатлят най-много с представянето си. Те вече са в офиса и ще бъдат част от екипа ни поне през следващия месец. 🙂

Петимата стажанти ще се изправят пред сериозни предизвикателства и разнообразни задачи в рамките на един месец. Както обещахме, всички те ще участват наравно с нашия екип в разработката и осъществяването на текущите проекти. На базата на тяхната инициативност и отговорност при изпълнението на поставените задачи, екипът ни ще прецени кои от тях да получат покани за присъединяване към екипа на APRA. Останалите ще имат възможността да приключат стажа си с ценни знания и опит, както и сертификат за завършен стаж в „APRA PN Academy”.

Всички кандидати, които на този етап не сме потърсили или са ни пратили своето представяне след като избрахме първата група, остават в списъка ни за следващия месец. До две седмици ще се свържем с избраните за втората група, които ще започнат стажа си в агенцията от 20 юни.

За кандидатстване в програмата може да ни пратите CV и кратко представяне на office@apraagency.com.

Наистина ни беше трудно на определим само петима участника. Благодарим на всички, които се включиха!

От екипа