Списание номер 1 в света на модата изненадва с „голата” корица, показваща идеалните пропорции на женското тяло – тези на Ваня Билева. Топмоделът на „Ивет фешън” разкрива какво е да поддържаш форма в категория години 20+. За красотата на 30+ съветва Алекс Раева, която тази година става на 30 и въпреки това изглежда невероятно, благодарение на много спорт и няколко „малки тайни…”. Юлияна Дончева (40+) е неотразима, въпреки големия си апетит. Успехът й в борбата с килограмите настъпва, когато сваля 40 килограма след раждането на сина й. В момента Юлияна постоянно полага грижи за себе, отскоро и благодарение на съветите на нейния приятел – състезателя по борба Станислав Недков. Нели Рангелова пък разкрива предизвикателствата пред женската красота на 50+ и доказва, че перфектният вид изисква жертви и постоянство.

Не само жените, но и мъжете споделят за усилията си в битката за перфектен външен вид. ELLE България разговаря с “Принца на Персия” – Джейк Гиленхал, който заради снимките на дългоочаквания филм качва 3 килограма мускули. Какъв е идеалът му за красота и срещнал ли е единствената, читателките могат да научат от списание ELLE.

В присъщия й изискан стил, придружен от екстравагантна фотосесия, Кристина Патрашкова разказва на страниците на списанието за хората, които я мразят и подкрепят, за тези, които й завиждат, за срещите си с известни личности и подземни босове. Защо фактът, че Демби рецитира Смирненски, я кара да се замисли какво се е случило с обществото ни, дали Алексей Петров стои зад проекта „Галерия” и кои са приликите според нея между Берлиоз и Георги Илиев, Кристина Патрашкова разкрива единствено на страниците на ELLE.

 

Само с майския брой на списанието читателките имат възможността да научат съветите за красота на Кейт Мос и Хелена Кристенсен в книгата „Красивите тайни на супермоделите”

Списание ELLE през май ще се превърне в безценен съветник за всички свои читателки, които сменят зимния режим с пролетен в очакване на лятото. Освен безценните съвети, подчинени на грижата за това как изглеждаме, ELLE ще ви предложи и книгата „Красивите тайни на супермоделите”. Тя е събрала съветите и истината за неувяхващата красота на жени като Кейт Мос, Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен и много други. Написана от бившия топмодел Виктория Никсън, книгата повдига завесата на тайната за това как да „изглеждаме невероятно по всяко време, без да даваме вид, че сме похарчили и минутка за това“.