Месеци, след като навърши 45 г., супермоделът Синди Крауфорд украси корицата на списание № 1 в света на модата с шеметна фотосесия в мегаполиса Шанхай. Тя споделя пред ELLE, че се е оттеглила от модния бизнес, за да се концентрира върху ролята си на майка. Синди разказва какви качества трябва да притежава всяко момиче, което иска да се докаже в професията на модел и да се превърне в легенда. Световноизвестната манекенка описва усещането да си жена над 40 години. Според нея в този период всяка дама осъзнава коя е и какво очаква от живота. Синди Крауфорд, Ел Макферсън, Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Надя Ауерман и Ева Херцигова са имената, които белязаха историята на модата с периода на супермоделите. Преди тях манекенките са само безименни момичета, облечени в дизайнерски тоалети. Благодарение на това, че са запомнящи се личности, супермоделите променят света на известните, оставяйки следа след себе си.

Как контузия прекратява любимото занимание на Синди, което я поддържа във форма – танцуването на пилон, защо всяка сутрин става в 6, какво е загубила и спечелила, отказвайки се от модната си кариера, читателите ще научат само на страниците на ELLE.

През август българските сериали са в почивка, но техните звезди продължават да са едни от най-коментираните популярни лица. Режисьорът и продуцент Димитър Митовски споделя кои звездите имат бъдеще в българското кино. Как се подбират качествените актьори и има ли място за още български телевизионни продукции на пазара, ще прочетете в новия брой на ELLE.

Всеки месец списанието провокира ценителите на модата с уникалната си рубрика Style Hunter, в която търси уникалния стил на обличане на момичета по улиците, магазините, баровете и ресторантите. От август обаче списанието повери тази задача на „Мис България 2011“ Ваня Пенева. Тя подбра стилните градски дами за новия брой. Най-искреното желание на красавицата е да следва журналистика и за да превърне мечтата й в реалност, ELLE поверява занапред модната рубрика именно на нея.

Очаквайте списание ELLE на 20 юли.