В новия брой на списание ELLE на корицата е ослепителната Меган Фокс, която мнозина определят като олицетворението на новия сексапил. Читателите ще открият интересни подробности за нейния личен стил, както и съвети от професионалистите в тази област, които ще помогнат на всяка дама да бъде забелязана.

 

Като мъжки еквивалент на първичния сексапил Джони Деп разкрива в ексклузивно интервю за ELLE България любопитни подробности за най-новия си филм „Туристът“, в който си партнира с Анджелина Джоли. Как холивудската звезда приема популярността и защо твърди, че съпругата му Ванеса го е спасила, читателите ще открият единствено в новия брой на списанието. Ексклузивно за ELLE България в откровен разговор застава и неговата партньорка от хитовата лента – Анджелина Джоли. Тя споделя в какво, според нея, се крие красотата на истинската жена, както и любопитни факти за дебюта си като режисьор на филма United Love Story.

 

През февруари ELLE среща читателите си с една от най-известните майки – Гергана Паси. Съпругата на бившия външен министър Соломон Паси разкрива какво е предимството да станеш родител в по-зряла възраст. Тя откровено споделя, че втората й дъщеричка Михаела се е появила като утеха в „точния момент“, когато семейството им губи свой близък член – Исак Паси. Липсва ли й животът на политик и ще се завърне ли отново към него – читателите ще открият на страниците на списанието.

 

Специално за почитателките на изваяните мъжки форми, в предизвикателна фотосесия пред обектива на ELLE застават трима „мъже с топки“ – футболист, волейболист и баскетболист. Петър Занев, Константин Митев и Иван Лилов разпалват въображението на читателките със съчетанието на перфектните си мерки, мъжествено излъчване и чувство за хумор.

 

През февруари – месеца на влюбените, някои от най-популярните лица на родния културен живот и шоубизнес разкриват пред ELLE коя е музиката, която е променила живота им. Любимата песен на Станислава Цалова от прогнозата на времето по bTV е „О, Шанз-Елизе“ – нея свързва с най-романтичния град на света Париж, където получава предложение за брак. Какво споделят Ирен Онтева, Стефан Вълдобрев, Камен Алипиев и други звездни имена за музиката, която ги прави щастливи и предизвиква усмивка у тях – читателите ще открият в новия брой на списанието.

Очаквайте ELLE на 20 януари.