В сезона на абитуриентските балове списание Блясък откри уникална изложба със снимки от този паметен ден на известни личности от българския шоу бизнес. Деветте пана, поместени на партерния етаж на Galaxy Trade Center ще показват от 19 май до 10 юни как се е променила модата в тоалетите и прическите за балната вечер, и как сa изглеждали любимците на публиката преди десетина и повече години.

Фолк дивата Анелия явно е формирала вкуса си към по-изчистените тоалети още в гимназиалните си години, а за да отбележи завършването си, е избрала семпла черна рокля. Както винаги колежката й Галена демонстрира по-предизвикателен стил. В изложбата присъства още един представител на гилдията – Тони Стораро.

От списание Блясък са подбрали интересни фотоси на няколко известни водещи и репортери от националните телевизии. Супер Бианка, позната от „Станция Нова“, е избрала за абитуриентската си вечер екстравагантен костюм с акценти в любимия й розов цвят. За разлика от нея, Нана доста е променила вкуса си към дрехите и прическата след бала. В елегантни костюми са прекарали празничната нощ Витомир Съръиванов, Стефан Щерев и рапърът Енчев. Феновете на гласовитата Рут Колева също могат да видят снимка на своята любимка в експозицията.

С далеч по-модерна визия изпъкват фолк певицата Андреа и Мис България 2005 Роси Иванова. Двете красавици са били съученички в частната английска гимназия “Уилям Шекспир”, която завършват заедно през 2006 г.

В изложбата са включени и снимки от традиционната инициатива на БГ радио „Бъди звезда на бала“, в която известни личности стават дама или кавалер на най-атрактивния абитуриент за голямата вечер. Посетителите на Търговския център ще видят в тази роля Миро, Любо, Орлин Павлов и Мария Илиева.