Любов завинаги. Примерите за вярна любов в света на животните са много. Дори много повече, отколкото хората си мислят. Прочети разказите в NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS и сам прецени дали само ние, хората, имаме право да празнуваме Деня на влюбените. Бонус: плакат „Делфини“.

Завръщането на канадския рис. Някога в американския щат Колорадо имало много рисове. Но през последните десетилетия дивите котки изчезнали. Сега учените се опитват отново да заселят рисове в Колорадо и усилията им се увенчават с успех. От страниците на NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS ще научиш придирчиви ловци ли са рисовете и виновни ли са зайците за тяхното намаляване.

Развенчани митове. Вярно ли е, че дъвката ще остане  в стомаха ти 7 години, ако случайно я глътнеш? Тази история е един от многото „градски митове“, измислени за да накарат хората да се държат прилично. И тъй като били разказвани безброй пъти, дори някои възрастни повярвали в тях. NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS ще ти разкаже истината за 5 суперстранни твърдения.

Удивителни животни. Как би нарекъл мечок, който се къпе в басейна ти, храни се на масата ти и ти краде шапката? Мислиш ли, че е възможно да се шинира крило на пеперуда? Имаш ли представа в колко тясно пространство може да се напъха един двуметров октопод? Три удивителни истории за не по-малко удивителни животни, разказани в  NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS.

NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS България ще ти разкаже също за 14-годишния Брендън, който е висок над 2 метра, както и за Солус – най-гигантското градинско джудже в света. И още много интересни разкази, идеи, факти, забавления и кръстословици на страниците на NG KIDS България.

English for Kids оставя подбрана част от текстовете в списанието в оригинал, което е хитър начин неусетно да се овладее английски език. Автентичното английско произношение може да се чуе на интернет адрес: http://kids.nationalgeographic.bg, а преводът на фразите на български език е поместен на страница 38 в списанието.

NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS е любимото списание на децата в САЩ и много страни в Латинска Америка, Европа и Африка. Всеки брой на NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS попада в ръцете на повече от 2 милиона малки откриватели – каквито всъщност са всички деца по света. Да бъдеш читател на NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS означава да влезеш в голямата страна на откритията, която няма граници, в която няма „не мога“ и дързостта е винаги на мода.

Освен NATIONAL GEOGRAPHIC KIDS „Санома Блясък България“ АД издава още National Geographic България, списание №1 в света на модата ELLE, женската библия COSMOPOLITAN, най-продаваните списания у нас “Блясък” и “Журнал”, луксозното lifestyle издание “Максимум”, както и светското списание Story, списание “Моето дете” и списание Harper’s Bazaar. Като онлайн издател „Санома Блясък България“ АД поддържа www.nationalgeographic.bg, www.cosmopolitan.bg, www.bliasak.bg и www.rozali.com.