В януарския брой на сп. ELLE най-новият тандем в телевизионния ефир Вихра и Даниела разкриват каква е успешната рецепта за истинско приятелство между жени. Водещите на рубриката „Отчаяни съпруги“ в „Станция Нова“ споделят кога и как са разбрали, че си допадат толкова много и какво ги е сближило. Те разказват още, че въпреки безбройните поводи за конкуренция помежду им заради професиите им и това, че са свързали живота си с двама най-добри приятели, те успяват да поддържат приятелството си, без да допускат злобата и завистта да застава между тях.

ELLE ще зарадва своите читатели и с интервю с най-желания кръвопиец. Актьорът Робърт Патинсън, който изигра ролята на влюбения вампир Едуард в тоталния кинохит „Здрач“ и за броени дни се превърна в световен секссимвол, разказва за живота си отвъд ролята, за момичетата, славата и самотата. Читателите ще разберат още кои са най-съкровените желания на 10 успели българи за Новата година и защо писателят Любен Дилов-син вече не пише писма до дядо Коледа, а до Снежанка.

ELLE предлага и нови идеи за суперстил в специалния моден хороскоп, в 10-те златни ключа към модата на 2010 година и в предложенията за атрактивни тоалети на пистата, на вилата и в празничната нощ. Списание Elle отделя специално внимание и на здравословния начин на живот. Специално за своите читатели представя правилното съотношение между сън и калории, здравословното меню за януари, скритата заплаха на мазнините и диетичните бележки върху хладилника.

Списание Elle излиза на 18 декември.