Новият Eucerin® Лосион за тяло за под душа е нежен и ефикасен продукт, подходящ за специалните нужди на чувствителната кожа. Следвайте четири лесни стъпки: нанесете на мокра кожа, докато сте в банята, изплакнете, подсушете кожата и се облечете – за мека и здрава кожа без лепкаво усещане.

Лосионът от серията Eucerin pH5 съдържа 5% декспантенол, който успокоява кожата и ефикасно я хидратира, като по този начин стимулира естествената защитна функция на кожата. В допълнение, съдържа липиди, фино разпределени във водата чрез дисперсионен процес. Тази иновативна хидродисперсионна технология e разработена в лабораториите на Байерсдорф. Тя гарантира, че количеството, което остава върху кожата след отмиване, е достатъчно, за да хидратира ефикасно кожата и да заздрави бариерната й функция при редовна употреба. Лосионът не съдържа емулгатори и е първият продукт за медицинска грижа за кожата, който се предлага в аптеките

Ефикасността и поносимостта на кожата са доказани с клинични и дерматологични изследвания. „Не само успяхме да докажем, че върху кожата остава достатъчно количество от продукта, но също така и че има успокояващо, хидратиращо и заздравяващо действие”, обяснява Анет Бюргер от отдел „Разработване на продукти” в Байерсдорф. „Освен това проведохме две клинични проучвания, които показаха много добра ефикасност и поносимост, дори при пациенти с чувствителна кожа или кожни заболявания”, допълва тя. Резултатът – мека и здрава кожа, на която може да се насладите веднага!