В началото на месец март NIVEA Visage обогатява своето портфолио с още един продукт от серията Pure & Natural – възстановяващ нощен крем. Неговата иновативна формула защитава и подпомага активното регенериране на кожата през нощта. Редица изследвания показват, че по време на сън всички процеси за обновяване на клетките се задействат и възстановяването на кожата е много по-бързо, отколкото през деня. Нощният крем NIVEA Visage Pure & Natural е уникална комбинацията между органично арганово масло и алое вера, като не съдържа силикон, парабени, оцветители или минерални масла. Натуралните му съставки подхранват кожата и се грижат за нейната мекота и блясък.

 

Ценното арганово масло съдържа витамин E, известен с антиоксидантното си и възстановяващо кожата действие. Същевременно продуктът с органично алое вера интензивно хидратира кожата, подобрява бариерната й функция и я предпазва от дехидратация в продължение на 24 часа. Кожата е видимо по-гладка, отпочинала и защитена през целия ден.

 

Новият възстановяващ нощен крем NIVEA Visage Pure & Natural се грижи за кожата по време на сън, като я предпазва от вредните влияния, на които е подложена през деня. Защитете красотата на кожата си с NIVEA – събудете се с усмивка и с добре отпочинала и пълна с енергия кожа!