Надя успя да спечели мъжа, за когото мечтаят хиляди момичета. Любовта между нея и фолк-певеца Константин нe пламва от пръв поглед. Трябвало им много време, за да си признаят, че са влюбени, но от първото „обичам те“ до сватбата и бебето всичко се развило на бързи обороти.

Защо младата красавица бе набедена, че е разделила най-обичаната двойка в средите на поп-фолка – Райна и Константин; как въпреки слуховете, Надя и Коцето се ожениха преди месец на пищна церемония сред приятели и не е ли сватбата им най-ясното доказателство, че двамата се обичат искрено – всичко това ще откриете само на страниците на списание Story.

Чаровната бъдеща майка разкрива още, че се чувства безкрайно щастлива, защото е открила мъжа на живота си, но въпреки това се страхува да не остане сама. През декември младоженците очакват първото си дете, което ще направи живота им още по-вълнуващ. Ревнува ли Надя от ежедневието на своя съпруг и би ли простила изневяра – тези и други интересни подробности около предложението на Константин за брак и живота на младото семейство, читателите ще намерят единствено в новия брой на списанието.

 

Новият брой на Story излиза на 22 октомври.