Мария Игнатова е готова за дете от Рачков

Миро и Мария Игнатова в тон с основната тема за разбиването на табутата споделят свободно пред  списание „Максимум“ плюсовете на славата и стреса, на които ежедневно са подложени.

Поп певецът Миро винаги скандализира публиката с посланията на своите песни и видеоклиповете към тях. Пред списание „Максимум“ той разказва, че след пускането на клипа „Мистър Килър”…”от нас се отдръпнаха медийни лица, партньори, приятели, телевизии и то хора, зависими от кокаина до един“. Друг видеоклип – този към песента „Губя контрол” пък беше спрян за излъчване от MTV заради скандални сцени на любов между мъже. Дали българският поп идол употребява наркотици и коя е нежната му половинка Миро разкрива в откровено интервю през изданието.

В новия брой на списание „Максимум” читателите ще се запознаят със забързаното ежедневие на Мария Игнатова. ТВ водещата ще разкаже как намира баланса между работата, децата и любовта. Тя прекарва по-голямата част от времето си със своя колега и партньор в живота – Димитър Рачков и по нейно мнение именно това укрепва тяхната връзка. Почитателите на изданието ще разберат още каква е причината Мария да се раздели с бившия си приятел и дали е готова за дете от Рачков.

В продължение на темата за табутата и освободеното мислене в нашето общество, списание „Максимум“ среща своите читатели с три известни личности и техните тайни. Вокалистът на група P.I.F, фолк певицата Бони и звезден гримьор, който скрива самоличността си, разказват за житейските перипетии и пороци, през които са преминали и как са ги преодолели. Гримьорът–инкогнито не се притеснява да разказва пикантни подробности за своята различна сексуалност. Вокалистът на група P.I.F. Димо открито говори за своята зависимост от наркотиците и трудното преодоляване на този порок. Бони пък, от своя страна, споделя за своята неприязън към циганите.

В специално интервю от Мадрид списание „Максимум“ среща читателите си със съпругата на Кубрат Сакскобургготски – Карла Ройо Виянова. Тя е обявена за най-добра бизнес идея на 2008 г. от испанското списание Actualidad Económica заради успешното лансиране на испанския пазар на козметична линия с продукти на базата на маслодайната българска роза.

Новият брой на списание „Максимум“ разкрива и най-живописните тенденции в зимните модни линии и се посвещава изцяло на новата фитнес мода за 2010. Специален гост на броя е френският кулинар Жан-Юбер Гарние от хотел „Хилтън“, който споделя как се прави романтичната любовна вечеря за празника на влюбените „Свети Валентин“.