В ексклузивно интервю за българския ELLE една от най-сексапилните жени в света Лиз Хърли разкрива тайната на перфектната си визия, за която много жени бленуват. Звездата, която рядко дава интервюта, споделя откровено само пред ELLE България за страха си от пластични операции, подлагала ли се е на такива, спазва ли специални диети и как поддържа кожата си в идеално състояние. В качеството си на дизайнер и модел на модната си линия бански Elizabeth Hurley Beach тя издава и малките трикове как да изберем бански, в който всяка фигура би изглеждала фантастично. Фотосесията, снимана на остров Мавриций, доказва, че и на 45 години Лиз Хърли може да конкурира младите модели.

За пореден път списание ELLE е напълно откровено със своите читателки като се обръща към някои от най-желаните мъже в България и ги пита „как изглеждаме в мъжките очи“. Ники Кънчев, Владо Карамазов, Калин Врачански, депутатът Живко Тодоров и музикантът Венелин Венков споделят какво ги привлича и какво ги отблъсква в женската визия и къде е границата между добрия стил и пошлостта. Защо Владо Карамазов и Калин Врачански не харесват жени с един от топ трендовете за този сезон – дънковия гащеризон и по какви жени се заглеждат на улицата читателките ще научат само от новия брой на ELLE.

Списание номер 1 в света на модата разкрива още има ли пряка зависимост между професионалния и сексуалния живот на мъжете – мит ли е например, че IT специалистите са скучни и слаби любовници, и влияе ли служебното положение и липсата на такова върху мъжествеността на съвременния мъж.

ELLE среща своите читатели със Стансилав Недков – мъжа, който има късмета да е опора в живота на една от най-успелите и красиви българки Юлияна Дончева. За пръв път само читателите на ELLE ще научат за една от най-чаканите, нетрадиционни и романтични сватби през това лято, но през очите на Станислав. Двамата с Юлияна си казаха „Да“ на рождения ден на бизнес дамата. За най-щастливия ден в живота, любимите моменти от сватбата и еуфорията от семейния живот откровено разказва многократният медалист от републикански първенства и победител в международни турнири по свободни боеве.

 

Списание ELLE излиза в летен формат, заедно с мини списание Story или в стандартен вариант с топ фешън слънчеви очила.