Списание ELLE през юни идва с фолк дивата Камелия на корицата. В началото на лятото скандалната певица издава тайните на пословничния си перфектен вид. Тя не крие възрастта си и споделя, че на 40 години се чувства по-спокойна и уравновесена от всякога. Смята, че така ще е и на 90 – с малко бръчки, но с много блясък в очите. В типичния си провокативен стил тя заявява, че може и да стане първата 50-годишна булка. Изпълнителката, известна с екстравагантността си на сцената, разкрива че идеите за сценичните тоалети са изцяло нейни. Тя споделя пред читателите на ELLE, че e завършила моделиерство и планира да създаде собствена линия обувки.

Една година след старта на телевизионното шоу „Споделено с Камелия“ водещата е категорична, че именно то я държи здраво стъпила на земята в сложния свят на шоубизнеса. Камелия не иска поведението и реакциите й пред камерата да изглеждат нагласени, затова не чете предварително историите, които ще разкаже. Освен с подробности от професионалния си живот, певицата ще изненада читателите на ELLE и с интересни истории от запознанството си с Цветин. Настоящият й годеник я впечатлил най-вече с умението да танцува и с гвардейската си униформа, която носел като караул пред Президентството. Певицата минавала оттам редовно да го гледа и веднъж дори заблудила професионални фотографи, че това е брат й, за да успее да го снима във военното облекло. Защо след 14-годишна връзка двамата все още не са вдигнали сватба и защо Камелия мисли, че бракът е „подпис, който те слага в пашкул” – отговорите са на страниците на списанието през юни.

В новия брой на ELLE огнената Пенелопе Круз разкрива интересни моменти от снимките на „Карибски пирати: В непознати води“. В четвъртата част на култовата поредица тя влиза в ролята на загадъчната Анджелика, която въвлича Джак Спароу в опасно приключение по пътя към легендарния Извор на живота. За да влезе по-добре в този образ, актрисата вземала уроци по бой с меч два месеца преди началото на снимките. Още любопитни факти за работата й с Джони Деп и екзотичните кътчета, читателите ще открият в интервюто, дадено специално за ELLE.

През месец юни списанието предлага на своите читателки четири модерни визии за дълга коса през лятото, както и много свежи идеи за плажно облекло и аксесоари за лятната ваканция. А тези, които все още не са избрали къде да почиват, ELLE ще отведе до най-причудливите кътчета на света, които остават извън туристическите брошури, на остров Бали и до трите най-хубави SPA курорта в България.

 

Очаквайте ELLE на 20 май.