Нестандартни подаръци за него и за нея от Rowenta

 

Отново настъпи месецът на любовта и влюбените тръпнат в очакване да видят с какво ще ги изненада партньорът им за Свети Валентин.

На 14 февруари хиляди двойки по целия свят си разменят подаръци, с които искат да изразят чувствата си един към друг. Всяка година на този ден се подаряват милиони червени рози, шоколадови бонбони, сърца и нежно бельо. В деня на влюбените всички с трепет очакват своята валентинка – любовно послание, скрито в красива картичка. За да разчупи стереотипа и да направи двойките наистина щастливи, Rowenta дава своето нетрадиционно предложение както за нея, така и за него.

Рядко минава ден в живота на съвременната жена, в който тя да не прибегне до услугите на сешоар и оформящи прическата продукти, за да се чувства красива и желана. Rowenta Brush Activ 1000 – маша-сешоар за едновременно сушене и оформяне на косата – е идеалният подарък за нежната половинка, която иска да бъде зарадвана с практичен и удобен подарък. Brush Activ 1000 с автоматично въртене на четката дава възможност за лесно оформяне на прическата дори и рано сутрин, когато тя бърза за офиса или първата среща за деня. Дамите могат да избират между двете четки – с диаметър 3 и 5 см, които са с покритие от Турмалин – минерал, който естествено излъчва отрицателни йони за премахване на статичното електричество, като в същото време прави косата гладка и блестяща. А чрез опцията за студен въздух се постига още по-добра фиксация на прическата и защита на косъма.

Традицията повелява на Свети Валентин не само мъжете да изненадват представителките на нежния пол, но и дамите също да поглезят своите половинки. Празникът е перфектен повод за подарък, който да бъде удобен и полезен за него.

Wet & Dry Precision Hair Clipper от Rowenta е единствената по рода си машинка за подстригване, предназначена за всички зони на тялото, която може да се използва и под душа. Висококачествените ножчета с покритие от титан, прецизните остриета и регулируемите гребени гарантират перфектни резултати и безупречен външен вид. Wet & Dry Precision е ергономична и работи без кабел в продължение на 40 минути.

Тази година с помощта на Rowenta може да избегнете клишираните подаръци и да зарадвате любимия човек с нещо полезно, удобно и оригинално.