Just Cavalli, Tommy Hilfiger, CK и много други топ брандове с до 80% намаление очакват членовете на най-големия онлайн моден клуб през юли

 

В горещите летни дни Fashion days предизвиква всички ценители на добрия вкус да покажат своя уникален стил с предложенията си за летен аутфит. Снимките на почитателите на най-големия онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа могат да бъдат видени на страницата на компанията във Facebook https://www.facebook.com/#!/fashiondays.bulgaria в специалната игра, където текат и гласуванията за победител. Всички участници имат възможността да спечелят 200 лв. във вид на ваучер за пазаруване от www.fashiondays.bg. Като експерт в модата Fashion Days се стреми да вдъхновява своите последователи да допълват своя индивидуален стил, предлагайки най-желаните топ брандове на изкусителни цени с до 80% намаления.

 

Водена от стремежа си за изисканост, лоялност, качество и страст към модата, швейцарската компания се грижи за ежедневното разнообразие от оригинални продукти, договаряйки кампании на модни гиганти като D&G, Calvin Klein, Just Cavalli, Fendi, John Galliano, Vivienne Westwood, Puma, Ray Ban, Killah, Guess, Ed Hardy, Juicy Couture, Love Moschino и много други. През месец юли Fashion Days ще внесе свеж полъх в летните горещини. Част от предстоящите кампании*, които ще бъдат активни на www.fashiondays.bg, са банските модели и бельо от Just Cavalli, чантите от CK bags, обувките, аксесоарите и дрехите на Maiocci, неповторимите модели на Ed Hardy.

 

Единствено във Fashion Days дамите могат да се сдобият със своя чифт мечтани обувки от най-успешния и известен американски дизайнер на обувки Steve Madden и неговата колекция Summer col. Почитателите на силните усещания ще могат да се сдобият с иновативните продукти на Helly Hensen, създадени за комфорт и защита при екстремни условия като мореплаване, ски и др. Класически деним с дамски и мъжки модели ще предложат Gas в своята кампания, a мъжката половина ще разгледа предложенията на CK Jeans. Познати с изтънчения си вкус и модели, продиктувани от висшата мода, Vero Moda ще задоволят модните капризи на дамите през месец юли.

Сред кампании на Fashion Days през юли ще бъдат и предложения за часовници от Puma, Tommy Hilfiger, Lancaster watches, Esprit.

 

*Поради непостоянния моден пазар е възможно в списъка с колекции да настъпят малки промени.

 

В основата на Fashion Days е идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Изключително динамично развиващия се моден клуб за онлайн пазаруване, който днес има над 2 000 000 почитатели в 6 европейски държави е създаден от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус през юли 2009 г. в Цюрих. Освен в Швейцария, където е централата на Fashion Days, и в Германия, където компанията има офис, сайтове за пазаруване има в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения.

Само за 3 години компанията се превръща в пазарен лидер във всички тези страни, като осигурява над 300 атрактивни работни места. До края на годината се очаква Полша, Литва, Латвия и Естония да се присъединят към групата на Fashion Days и да преоткрият предимствата и удобствата от пазаруването в онлайн клуба.

Компанията е предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, като предлага техните продукти с отстъпки до 80%. Благодарение на качеството на продуктите и услугите си, Fashion Days успява да се докаже и като абсолютен експерт в модата, приел като своя мисия да помага на клиентитe да експериментират, усъвършенстват и разнообразяват индивидуалния си стил.