През месец юли списание ELLE ще срещне читатели си със съзвездие от знаменитости, които правят своя моден избор специално за кампанията на ЕLLE “Моето послание на тениска“.

Тези послания не остават скрити за психолога Лили Барутчиева, която разгадава за сп. ELLE „мислите” на специалните гости в брой юли. Вече не е толкова важна кройката на тениската, колкото да има надпис върху нея. Модата на слоганите дава възможност да се покажете лично отношение към любим отбор, кауза и дори да се изрази настроение.

Министърът на образованието Сергей Игнатов пренебрегна етикета на строгия костюм, за да отправи своето послание, написано на тениската му: „Да направляваме промените“. Неговото непоколебимо мото е мисълта на Джек Лондон: „Аз се стремя към целта с такова постоянство, с каквото компасната стрелка се стреми към полюса.“ Един от най-секси и успешните ни футболисти написа на своята тениска: „Sex Instructor – First Lesson Free”, а защо е така и какво е мнението на Алисия, читателите ще разберат от новия брой на ELLE.

Своите послания на тениска отправят още “Мис България 2010” Ромина Андонова, певицата ДесиСлава, управителката на AVON за Балканите Валентина Бешевишка и още много приятели на кампанията на ELLE.

Голямата изненада за корица е Бианка Илич,. която впечатли със своя уникален стил професионалното око на екипа на списанието. Въпреки че винаги подкрепя модните закони, ELLE хареса мнението на Бианка: – „Никога не бих облякла черна рокля, за да не спра да летя”.

На страниците на списанието тя разказва още какво се крие зад маските на различните й роли, може ли да бъде сериозна, какво я разстройва и наранява, когато излезе от образа на Супер Бианка и лесно ли е да си супер жена в един мъжки свят.