Преди малко повече от месец генералният Директор и Мениджърският екип на Кока-Кола ХБК България, подкрепени от служителите на компанията, създадоха инициативен граждански комитет “Заедно можем да спасим Дафина”. Тя e на 25 години и страда от заболяване, което преобръща живота й – хронична бъбречна недостатъчност. Дафина е дъщеря на служител на Кока-Кола Хеленик България и семейството й вече е преживяло трагедията да загуби първото си дете в следствие на неуспешна борба с неизлечима болест.

Щастливи сме да ви съобщим, че по време на благотворителната кампания Заедно можем да спасим Дафина успяха да се съберат средства в размер на 51 700 лева ( 35 700 лева от благотворителните талони и 16 000 лева от дарения директно по дарителската банкова сметка на Дафина). Оставащите близо 10 000 лева ще бъдат осигурени от Борда на директорите на Групата Кока-Кола Хеленик.

АПРА Porter Novelli беше само един от участниците в кампанията. Благодарностите са за всички, които се включиха  – служители на Кока-Кола ХБК България, Минерални води Банкя и IT Shared Services, Борда на директорите на Кока-Кола Хеленик Груп, хотел Марвел, Слънчев бряг, хотел Kempinski Банско, Globul, Onda, Fantastico, Avendi, Tetra pak, Hеineken, Лозанова ЕТ, Маркет линкс, Девин, Софика груп, Екопак, Елмарк, Мърч, Кавен Орбико, International Women Club, Lux, Елмарк, Euromarket, Maxium, Chevrolet Bulgaria Representative Office, Wrigley.

Всички те дадоха шанс на Дафина да живее!

Победителите в томболата с благотворителните талони можете да откриете тук.

снимка: seanbjack