Най-големият производител на гуми и други каучукови изделия в света Bridgestone и APRA Porter Novelli Balkans Communication Group започват съвместна работа през 2017 г. Агенцията ще работи по проекти в сферата на връзките с медиите и организирането на събития основно в България и на проектна база в други страни в региона.

Bridgestone ЕМЕА, със седалище в Брюксел, Белгия е ключово регионално подразделение на базираната в Токио Bridgestone Corporation. Bridgestone EMEA работи в над 60 държави и има над 18 200 служители. В региона разполага с 14 фабрики за гуми и каучукови изделия, голям научно-изследователски и развоен център и тестова писта. Гумите от висок клас на Bridgestone ЕМЕА се предлагат както в Европа, Близкия изток и Африка, така и на глобално ниво.

APRA Porter Novelli е основана през 1994 г. През 2012 г. агенцията открива първите си офиси зад граница, а през 2015 г. обединява всичките си филиали в APRA Porter Novelli Balkans Communication Group, която включва България, Сърбия, Македония, Албания, Косово, Босна и Херцеговина, Черна гора.