Повече от 2000 души, специално поканени на забележителното шоу в “Стратосферата”, се насладиха на уникални аудио-визуални и танцови ефекти, които ги пренесоха в един напълно нов свят. Огромната аудио-визуална платформа от повече от 1200 кв. м. с впечатляващи 360°x240° прожекционни екрана, превърна събитието в незабравимо изживяване за всички посетители.

Миксовете на DJ Juan Alvarez нажежиха атмосферата с разтърсващ сет. Специални изненади, представяни през цялата нощ, наелектрезираха присъстващите и ги подготвиха за невероятно изпълнение на Келис.

Международната звезда се качи на сцената в 01:30 ч., за да очарова феновете, които изпяха заедно с нея хитовете й дума по дума. Келис изпълни не само най-известните си парчета, но също така представи и песните от последния си албум. Присъствието на певицата на сцената придаде на събитието неповторим магнетичен заряд. Келис плени публиката с хитовете си като “Sweet dreams”, “Young, fresh and new”, “Good stuff”, “Trick Me”,”4th of July”, “Acapella” и много други.

Забележителното събитие е организирано от международната рекламна агенция Eventures за един от нейните ключови клиенти. Eventures е румънска независима рекламна агенция, създадена през 2008 г., която предлага цялостно рекламно обслужване, както и продуцентство, дигитална стратегия и връзки с обществеността. Най-новата технология на агенцията предлага нестандартни решения за изготвяне и осъществяване на специални събития. Портфолиото на агенцията включва клиенти като „Филип Морис“, „Браун Форман“, „Automobile Bavaria“, „Адидас“, „Ситибанк“, „High Fashion Concept“ и много други.