“ЖИВЕЙ АКТИВНО!”, организирана от APRA Porter Novelli и Нестле България, е сред петте най-добри комуникационни кампании в бизнеса с храни и напитки на финалите на най-големия професионален PR форум в света SABRE Awards.

 

Признанието за българската инициатива идва от международно жури от над 40 експерти от цял свят. В последното издание на наградите участват над 2 400 кампании от Европа, Близкия Изток и Африка.

 

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! е изцяло български проект, разработен в резултат на дългосрочното партньорство между APRA PN и Нестле България. В началото кампанията е планирана като еднократно събитие, но постепенно се превръща в най-голямата инициатива по рода си в България.

От 2006 г. насам над 300 000 души са участвали в дейности, свързани с различни видове спорт и балансирано хранене, заедно с държавни институции, най-известните български спортни звезди, популярни личности, приятели, семейства и дори домашни любимци.

През 2016 г. над 60 000 участници в цялата страна се включват в събитията на инициативата, осъществени благодарение на усилията на екип от над 600 души и над 300 доброволци.