Ексклузивно пред списанието българската версия на „мис Бонд“ – Симана Златева разкрива трудностите в ежедневието на бодигардовете. Бившата професионална телохранителка е защитавала важни политически лидери и техните съпруги. Симана разказва, че професията й изисква изключително бърза реакция и пълна концентрация във всеки един момент. Тя споделя, че й е било възложено да охранява съпругата на бившия президент на Израел при посещението му в България, докато тя пазарува. Това е една от най-напрегнатите ситуации в професията, защото „представителите на Израел винаги са с по-висока степен на застрашеност“. Защо Симана вярва, че издържливостта на стрес е най-важното качество за един охранител, без значение от пола му и защо в момента предпочита да ръководи курсове по оздравителна смехотерапия, вместо да защитава нечий живот – читателите ще открият само на страниците на списанието.

 

В най-женския месец от годината списание ELLE среща читателите си с една истинска дама – ослепителната Гала. Чаровната водеща споделя в откровен разговор, че в момента не мисли за сватба. Тя разкрива любопитни подробности за началото на връзката й с любимия мъж Стефан. В началото двамата си пишат смс в продължение на половин година, но според Гала това не е достатъчно, за да опознаеш напълно един човек. Защо русокосата водеща е против интернет общуването и как издържа на напрегнатото ежедневие в телевизията, читателите ще открият в мартенския брой на списанието.

 

В новия брой Юлиан Вергов споделя как му въздейства славата и дали се чувства „звезда“. Защо пази ревниво личния си живот, какви жени харесва, защо плаче често и защо нарича своя моден стил „гащник”, читателите ще открият на мартенските страници на списанието.

 

Очаквайте ELLE на 19 февруари.