Актьорът Захари Бахаров и топмоделът Диляна Попова показаха официално най-новите модели от серията смартфони LG Optimus в България. В нашумелия български филм love.net двете знаменитости играят екстравагантна двойка, търсеща своето място в света на интернет комуникацията и мобилното общуване. През уикенда те представиха в The Mall по атрактивен начин два от най-новите модели мобилни телефони на LG у нас, разигравайки забавна история за привързаността на съвременните хора към мобилните устройства и споделянето в мрежата.

 

Не телефон, а сбъдната мечта

Захари Бахаров демонстрира нагледно предимствата на LG Optimus 2X, който е първият в света смартфон с двуядрен процесор. Впечатление направиха изключителните мултимедийни възможности на телефона, осигуряващ близо два пъти по-бързо сърфиране в интернет, както и използване на няколко приложения едновременно без никакво забавяне – невиждана скорост, на която всеки потребител на мобилни устройства може да се наслади. LG Optimus 2X предлага Full HD изживяване с възможност за запис и възпроизвеждане на видео и чрез функцията HDMI mirroring позволява съдържанието от телефона да се гледа на широкоекранни телевизори или монитори.

Хиляди хора се увериха, че с тази функция игрите върху голям екран са емоция, дори надминаваща удоволствието от съвременните игрални конзоли. Захари Бахаров разказа, че LG Optimus 2X е първи и по отношение на още две нововъведения. Смартфонът предлага 7,1 мулти-канален виртуален съраунд звук, който гарантира изживяване най-близко до това в киносалон. Отличителен за модела е и фактът, че на него е качена ексклузивната музикална селекция от общо 25 произведения, композирани от маестрото на филмовата музика Енио Мориконе. Кристалното възпроизвеждане на неговите мелодии чрез Optimus 2X надгражда възможностите на смартфоните и ги прави средство за слушане на музика в движение.

 

Изящество, което привлича

Диляна Попова демонстрира, че LG Optimus Black е толкова тънък, колкото молива й за очи. Устройството е най-тънкият смартфон в света – с едва 6 мм дебелина /в най-тънката си част/ и разполага с 4-инчов NOVA дисплей – с което елегантният дизайн изглежда още по-модерен. LG и фондация „Кийт Харинг” са подбрали две от творбите на легендарния американски „поп-арт” художник, за да създадат емблематични дизайни за задния капак на LG Optimus Black.

 

Оцвети живота си!

LG Optimus Ме e третият модел, който беше представен на събитието. Той е най-достъпният смартфон с Андроид, който е създаден, за да отговори на всички нужди на съвременния потребител. Устройството съчетава стандартните мултимедийни възможности с бързо сърфиране в интернет, интуитивно използване, дълъг живот на батерията и атрактивна визия. И всичко това – в изключително компактна форма със заоблени линии. На българския пазар LG Optimus Ме ще се предлага в няколко различни модни цвята.

 

Представянето е част от демонстрационна кампания на LG Electronics в София. В рамките на кампанията ще бъдат посетени още три големи български града – Пловдив, Варна и Бургас. Целта й е да запознае потребителите с новите модели на компанията по атрактивен начин и да им позволи да изпробват лично възможностите им.