NIVEA Празник на семейството“ ще посети седем български града

 

На 29-ти май в гр. Плевен за втора поредна година стартира турнето на NIVEA. В продължение на седем седмици козметичната марка ще проведе национално турне под надслова „NIVEA Празник на семейството“, с което отново ще бъде близо до своите потребители и техните нужди. Седем български града ще станат част от козметичния тур, като във всеки от тях уютният „дом“ на NIVEA ще остане от четвъртък до събота. Останалите градове, които очакват всички почитатели на качествената козметика са София, Пловдив, Стара Загора, Русе, Бургас и Приморско.

В рамките на тура на NIVEA посетителите отново ще имат възможността да получат полезни съвети, свързани с това как да се погрижат за красотата и здравето на тялото, кожата и косата си през настъпващите летни месеци. Екип от квалифицирани специалисти ще прави тестове на посетителите, които имат желание да установят потребностите на своята кожа. След това консултанти ще определят кой продукт от портфолиото на NIVEA е подходящ за тях.

Забавления за деца и възрастни и много изненади очакват всички, които посетят „Празника на семейството“, организиран от NIVEA. Козметичната марка ще осигури специален кът за игри и за най-малките посетители, за да улесни техните родители

Нужното внимание ще бъде отделено и на представителите на силния пол. Господата също ще могат да се включат в активностите и да получат полезни съвети за своя външен вид и добро самочувствие.

Започнете лятната си почивката по-рано и се забавлявайте на един незабравим семеен празник във Вашия град!

За повече подробности и информация за турнето, можете да посетите фен-страницата на NIVEA във Facebook: www.facebook.com/niveabg.