Skip to main content

За ужаса и страха от една връзка. Мис България 2009 Антония Петрова проговори за насилието, което е преживяла - единствено пред Story

Есклузивно в утрешния брой на списание Story читателите ще открият цялата истина за издевателствата над Мис България 2009 Антония Петрова. Единствено пред изданието тя разкрива за физическото и психическо насилие, което бившата й половинка Александър упражнява многократно върху нея. Красавицата споделя, че руският бизнесмен й е посягал и дори я е заплашвал с убийство, ако се разделят.

Само пред Story Антония категорично опровергава слуховете, че нейният насилник е купил къщата на родителите й или колата й. Миската разкрива, че манията на Александър по нея е стигнала до такъв предел, че той й подарил мобилен телефон с проследяващо устройство. Въпреки това младата адвокатка признава, че не го мрази, но не пожелава на никое момиче да преживее същия ужас. Какво още разкрива Антония за връзката си с руския бизнесмен, защо родителите й не са одобрявали техните отношения и как е успяла да се пребори със страховете си, за да напусне живота му, читателите ще открият само на страниците на списанието.

Очаквайте Story на 29 юли.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.