30 български звезди премериха сили в оспорван боулинг турнир, организиран от списание „Блясък” и BEEFEATER, който се проведе в залата Playground на столичния The Mall вчера.

Отборът „Победители“ – рапърът Устата, бийтбоксърът Red One, Дим Дуков, Конса, и Владо от „5 Stars” се класира на I-во място и спечели голямата награда – по кашон от ексклузивната лимитирана серия джин – BEEFEATER SUMMER EDITION, както и специалната купа на Блясък. На II-ро място само с няколко точки разлика останаха „Приятелите на „Блясък”” – Румънеца и Енчев, Жени Калканджиева и Тачо, Наско от “Страх” и адашът му от „Групата”. Ентусиазмът и вярата в победата донесоха третото престижно място на Мария Игнатова, адреналинката Жана, Румен Угрински, Кольо Гилъна и Алексей Кожухаров от „Пълна лудница”.

Представителите на „Брадърите” – Елеонора и Давид, Борислава, Антоний и Цанка завоюваха IV-то място. Най-красивият отбор – „Миски” в състав Антония Петрова, мис България 2010 Ромина Андонова, Юлия Юревич, Златка Димитрова и Мис „Блясък” – Лорета Георгиева изпревари „Поп певците” – Маги Джанаварова, Нора, Big Sha, DJ Dani и Вики от „Мастило”, които пък излъчиха „Най-големият карък” – Маги Джанаварова. Ромина се оказа най-добра в страйковете и това и донесе награда.

„Кървав дуел” се разигра след официалния финал – отборът ”Приятели на „Блясък”” предизвика „Победителите” на втора игра. Прецедентът в историята на междузвездните боулинг турнири мобилизира силите на двата отбора и „дузпите” определиха втори победител за вечерта – „Приятелите на „Блясък””.

Наред с купите и грамотите, наградените участници получиха много награди от сп. „Блясък” и BEEFEATER. „Блясък” отличи с грамоти и участниците за „Най-добър личен резултат”, „Най-голям карък” и „Най-много страйкове”.

Водещите Ива Екимова и Симо Колев не спряха да окуражават състезателите и да им дават ценни съвети по време на играта. Градусът на звездното шоу в Playground беше висок и благодарение на специалните летни коктейли на с BEEFEATER SUMMER EDITION.

Видео кадри от събитието може да видите на

http://www.bliasak.bg/gallery/video/events/0/324_0/11970_0.html