Станалият вече традиционен COSMO „Спринт на високи токчета“ ще се проведе за четвърта поредна година в морската столица Варна. Единственото по рода си състезание се организира от списание COSMOPOLITAN с любезното съдействие на Gillette Venus Riviera. Желаещите да се запишат могат да го направят онлайн на адрес: http://www.cosmopolitan.bg/runwithhills/ до 30 юли 2010 г. или на място в деня на събитието между 14 и 17 часа. Първите 100 записали се онлайн и участвали в спринта ще получат специални подаръци.

 

Състезанието ще се проведе на 7 август 2010 г.

във Варна – бул. Княз Борис I пред хотел Черно море. Старт на спринта ще бъде даден в 17:00 часа.

 

На състезанието ще се допускат дами над 16 години, с обувки с токчета не по-ниски от 8 см. и не по-дебели от 2 см. Голямата награда за дамата с най-бързи токчета, пробягала разстоянието от 40 метра, е 1000 евро. Тя, както и двете й подгласнички, ще получат ваучери за покупка на различна стойност от DEICHMANN, а всички спринтьорки ще се сдобият с COSMO-чанта с подаръци от любимото списание.

В качеството си на организатор, Санома Блясък България обещава едно незабравимо преживяване, много подаръци и емоции за всички дами, престрашили се да участват в състезанието, а за публиката са подготвени различни изненади.

Миналогодишната победителка в спринта бе 19-годишната Мария Неделчева от Разград, която пробяга разстоянието от 40 метра за невероятните 6,08 сек.

Водещи на събитието тази година ще бъдат „глсаовете” на БГ радио – Симо Колев, водещ на сутрешния блок „Стартер“ и Лора, водеща на “БЕЗ КАЛОРИИ”.