Актрисата от хитовия български сериал „Стъклен дом” – Яна Маринова споделя само на страниците на новия брой на „Максимум” за любовта, децата, спорта, агресията и, разбира се, модния си стил.

Когато е на 16, Яна се сблъсква с агресията на мъжете – тогавашният й приятел я бие, дори я прострелва в крака. Ето защо тя не си пада по лошите момчета – „във филм е хубаво, но прекалено обичам себе си, за да си го причиня в живота”. И въпреки че повечето хора мислят съпруга й за „лошо момче”, Тихомир – собственикът на фитнес клуб „Славия Спортес” – е добър и усмихнат човек.

Защо Яна и Ели Гигова не са близки, каква е истината за отношенията й с американския посланик в България Джеймс Уорлик, какви корекции има по тялото си и защо предпочита да даде парите си за спорт или просто на баба си, а не за шопинг, читателите ще научат от новия брой на списание „Максимум”.

 

Съществува ли истинско приятелство между популярните личности в България? Отговорът читателите могат да открият на страниците на „Максимум”. Фолкпевиците Емилия и Галена са неразделни и с усмивка споделят, че виждат себе си след 30 години като Весна и Лепа Брена. Неизвестен и любопитен факт е приятелството между Елена Петрова и Димитър Рачков, който споделя първо на нея за връзката си с чаровната Мария Игнатова. Сред другите „звездни” приятелства са това на Яна Грудева, ТВ водеща, с модела Диляна Попова, както и между Валя Войкова и Нона Йотова.

 

През месец ноември читателите ще получат необходимата и задължителна доза стил от Евгени Минчев фон Бул, който показва своя нов луксозен 350-квадратов апартамент. В новия брой на „Максимум“ елегантността и изисканият вкус са претворени в уникалните рокли на примата на поп-фолка – Глория. Специално за читателите на списанието тя разкрива своята слабост – дрехите, като позира с най-атрактивните модели. . Глория е привърженичка на кокетните чантички и е категорична, че няма да я видим с голяма чанта. Талантливата певица притежава над 400 тоалета, като между тях пази и тези от всичките си сценични изяви и едва едва ги побира в четирикрилния си гардероб.