През ноември за корицата на списание Harper’s BAZAAR позира една от най-атрактивните български актриси Яна Маринова. „Наистина обичам мъжете“ споделя секси дивата, защото според нея те са в основата на женското самочувствие и заради тях жените са в състояние да направят „чудеса от храброст“. Талантливата актриса разкрива, че преди да срещне настоящия си съпруг, не е вярвала, че съществува „пълно щастие“ и признава, че в момента го е открила в лицето на Тихомир. Яна с усмивка си спомня за импулсивната си сватба и затова, че се е омъжила с булчинската рокля на своя приятелка, обута в кафяви каубойски ботуши. Защо не прилича на героинята си от хитовия сериал „Стъклен дом“, би ли приела професионален ангажимент на „другия край на света“ и какво е за нея романтиката, читателите ще разберат от страниците на модното издание.

В ноемврийския брой на списание Harper’s BAZAAR в откровено интервю на най-добрата си приятелка и жената до футболиста Благой Георгиев – Христина, попфолк певицата Алисия споделя какво означава за нея майчинството и как то е променило живота й. Чаровната изпълнителка разкрива и съкровени мечти за бъдещето и за мечтата си да създаде собствен моден бранд. Какво за нея е връзката между мъж и жена, какво я прави щастлива и как реагира на въпросите на Валери младши, свързани с популярния му баща, читателите ще разберат от новия брой на списанието.

Този месец най-изисканото модно издание у нас отново представя на читателите най-новите модни тенденции. За почитателите на стилното обзавеждане и луксозните звездни домове, списание Harper’s BAZAAR подготвя специални кадри от дома на PR легендата Джорджо Гуидоти. Какво споделя той за живота и кариерата си и как се е задържал в професията повече от 22 години, читателите ще открият само в ноемврийския брой на списанието.

Списание Harper’s BAZAAR вече е на пазара!