През месец май Harper’s BAZAAR среща родната актриса Виолета Марковска насред фермата и сеното, където пасат понита и елени, разхождат се зайци, кокошки и всякакви пернати. Изборът на списанието лице на тази фотосесия да бъде Виолета не е случаен. Таланливата актриса с абсолютен професионализъм позира със зашеметяващи рокли и убийствени обувки на високи токчета, гушнала две гъски. Вили разкрива за жертвите, които е правила в името на кариерата си, защо пази ревниво личния си живот и каква е тайната на нейния успех.

 

Отново свързвайки човек със Земята, Джесика Алба посреща екипа на BAZAAR в своята екокъща в Бевърли Хилс, където актрисата намира новото си аз – семейството. Горда майка на 3-годишната Онър и в очакване на второ дете, Джесика откровено споделя за голямата промяна у себе си – „работата ми беше на първо място – сега мястото е заето, семейството ми е номер 1”. Абсолютният холивудски секс-символ смело признава за първите си стъпки и с усмивка споделя за стила си тогава или по-скоро липсата на такъв – „никога не съм знаела как да се обличам, 10 години се стараех да се науча да съчетавам дрехите”. А …”сега не ми пука какво мислят хората за мен и просто искам да нося това, което ми харесва, така че вече имам различен манталитет”. И като потвърждение на думите й заключава, че скоро би се преместила да живее в провинцията – в къщата на съпруга й в Южна Франция, където да бъде по-близо до природата и до своето семейство.

 

Като пълната противоположност на света на Джесика модният гуру Джорджо Армани отвежда камерите на BAZAAR в своята крепост – 65-метровата яхта Main, в която се чувства спокоен, споделяйки я със своя партньор Лео дел Орко, многото си приятели и израелския модел и приятелка на Леонрадо ди Каприо Бар Рафаели. Защо 76-годишният Армани има персонал от 12 души, които 3 пъти на ден си сменят тоалетите, как е преборил хепатита и какво за него означава щастието, читателите ще научат от майския брой на Harper’s BAZAAR. Само в него ще видят уникални кадри от поръчковата яхта, която е правена 30 месеца на най-престижната корабостроителница в Италия Codecasa и струва повече от 60 милиона долара.

 

За истинските почитатели на висшата мода, Вера Уанг разкрива своята модна приказка – от редактор във Vogue до създателката на най-красивите булчински рокли. 61-годишната Вера изглежда като на 16, макар че има 2 големи дъщери, които я описват като „уморена майка”. С типичното си чувство за хумор Вера се връща към миналото и споделя интересни случки като тази, когато я бъркат с Йоко Оно, а тя възмутено възкликва: „Не мога да разбера, защо мислят, че съм Йоко Оно. Аз съм китайка, а тя е японка”. Каква е тайната на успеха й и защо отива на първия си прием в Белия дом с различни обувки, читателите ще открият само през май на страниците на Harper’s BAZAAR.

 

През месец май списание Harper’s BAZAAR прави специален комплимент на своите читатели като им подарява 15% отстъпка за всички модели очила от оптични центрове Opticlasa.

Подаръкът с отстъпка е част от кампанията на списание Harper’s BAZAAR „Ментетата не са на мода“, целяща да се съхрани и защити уникалността на всеки моден шедьовър, като се запази неговият оригинален произход и предпазва от фалшивите и опасни за здравето стоки. Кампанията се подкрепя от Агенция „Митници”, МВР, СРЗИ, РЗИ –Стара Загора.