На корицата на новия брой на списание „Максимум“ е една от най-известните български двойки – Вихра и Иван. Двамата са заедно вече от 8 години, но плануват сватбата си едва за 2010 г. Пред „Максимум” младоженците ще разкрият част от вълненията, които са свързани с приготовлениятя около големия ден. Защо сватбата ще бъде в Крапец, коя сватбена рокля избира Вихра, кои са брачните халки и къде ще бъде меденият месец Вихра и Иван ще покажат само на страниците на списанието.

В новия брой на „Максимум” набедените за „златотърсачки” Златка Райкова, Николета Лозанова, Венета Харизанова, Зара и Елен Колева доказват, че всъщност са обикновени момичета, които вярват в истинската любов. Всички заявяват категорично, че не търсят материални облаги във връзките си, а се стремят единствено към това да бъдат обичани. И въпреки това, едната споделя, че „в момента има финансова криза – мъжете с пари свършиха, така че е време за любов.” Коя е тя, кои са мъжете до всяка от красавиците и какво е мнението на Петко Димитров за материалните момичета читателите ще научат от летния брой на „Максимум”.

Кой носи обувките на Кари Брадшоу и роклите на Бионсе и Виктория Бекъм? Отговорът е един – попфолк певицата Галена. Тя изпревари дори световните звезди в това винаги да подсказва модните тенденции преди всички. В шеметна фотосесия за „Максимум” Галена отваря вратите на своя гардероб, където всяка дама би прекарала с часове сред многото рокли, аксесорари и …100 чифта обувки.

В летния си брой списанието отделя специално място и за една от най-смелите жени в България – Йорданка Фандъкова. Тя ще разкрие на читателите какво е да заемаш и управляваш доскоро мъжки пост. Кметът на София споделя кои са приоритетите, свързани с развитието на столицата, кой е нейният моден стил, какво обича да готви за семейството си и как предпочита да прекарва свободното си време.