Най-коментираната светска двойка Валери Божинов и Николета Лозанова заснеха най-горещата си фотосесия екслузивно за априлския брой на списание „Максимум“. В най-откровеното си интервю двамата правят изненадващи признания не само за настоящето, но и за миналото си. Футболистът на „Парма“ не крие, че Николета е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена – „красота, прелест и чар“…Валери не може да нахвали новата си половинка, наричайки я „ненаситно девойче“ и голяма чистница. Фаталната брюнетка допълва, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла преди да се омъжи. Двамата споделят дали имат домашно порно и какво мислят за прясната двойка Алисия – Ники Михайлов, техни бивши половинки. Защо Божинов твърди, че колегите му от националния отбор Благо Георгиев и Стилиян Петров са му обърнали гръб и какви подаръци прави на Николета, читателите ще открият само в новия брой на списанието.

Футболистът на „Парма“ за първи път потвърждава слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха. Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени е истина! Валери разкрива, че в миналото многократно е изневерявал на майката на детето си, но сега не усеща такава необходимост, защото жената до него му е напълно достатъчна. Единствено пред списание „Максимум“ Николета пък признава, че до момента в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.

 

През април „Максимум“ надниква в изпълнения с френски шик гардероб на Анелия. Изпълнителката позира с някои от най-атрактивните си тоалети специално за списанието. Най-стилната фолк певица обожава чантите, слънчевите очила и часовниците. Кои са любимите цветове на Анелия и доверява ли се на български дизайнери, читателите ще открият единствено в новия брой на „Максимум“.

 

Специално през април някои от популярните лица разказват пред „Максимум“ кои са най-незабравимите им пътувания. Фолк певецът Константин и съпругата му Надя разкриват, че екскурзията до Тайланд е променила живота им, защото там „се е случило чудото Мариана“. Карина Караньотова споделя, че в Индия са я впечатлили „ужасно бедните, но усмихнати и позитивни хора“. Водещата Ани Салич е научила от пътуването си до остров Бали, че може да бъде по-спокойна и толерантна към себе си и другите. С какво актрисата Теодора Духовникова помни посещението си в Мексико и къде обичат да си почиват българските знаменитости, читателите ще открият в новия брой на списанието.

Очаквайте „Максимум“ на 30 март.