Участвай в конкурса за иновативен дизайн
Perfection Redesigned” на Finlandia Vodka

Finlandia Vodka те предизвиква да опознаеш отблизо и по различен начин новия съвършен дизайн на нейната бутилка!

Finlandia Vodka се прави с една от най-чистите води в света, произхождаща от глетчерите, покривали Финландия преди 10 000 години. Всеки, който е виждал лед, знае колко перфектен е той в своята естествена чистота. А дизайнът на новата бутилка на Finlandia Vodka, дело световноизвестните дизайнери Harri Koskinen и Kenneth Hirst, улавя перфектността на леда в момента, точно преди да започне да се превръща във вода – от тук и името Perfection Redesigned!

Новата бутилка е произведение на изкуството, създадено за да провокира креативността на потребителите да измислият различни идеи за последваща употреба.

Това е и основното предизвикателство, което отправяме към теб! Измисли как по най-оригинален начин новата бутилка на Finlandia може да се превърне в неизменна част от домашния интериор или офиса – като ваза за цветя, водна гарафа, лампа, част от мебел, част от стенно пано и каквото друго ти хрумне.

Ти си човек на изкуството! Ти разбираш най-добре от дизайн! Ти можеш да измислиш най-оргининалните идеи! Визуализирай ги и ни ги изпрати на perfection.redesigned@gmail.com до 20 септември (включително)!

Проектът на един от вас ще бъде избран за победител от тричленно жури от професионални дизайнери!

Всички проекти, допуснати за участие в конкурса, ще бъдат изложени на официалното събитие за представянето на новия дизайн на Finlandia Vodka и вие ще бъдете специални гости на партито!

Наградата за победителя е 1 000 лева и той ще бъде обявен в присъствието на всички гости, медии, известни личности и партньори!

Повече за условията на конкурса можеш да намериш на: www.apraagency.com/uslovia


Запазете съзнанието си чисто. Консумирайте умерено.