От 5 до 9 юли уникалното турне на NIVEA ще завърши своята обиколка в София. В рамките на четири дни в пътуващия дом на марката, който се намира в градинката пред Народен театър „Иван Вазов“, посетителите ще открият как да се погрижат за кожата и косата си през настъпващите летни месеци. Възможността първи да се възползват от професионалните съвети от консултантите на NIVEA, имаха представителите на медиите у нас.

Турнето на NIVEA стартира преди повече от месец в Плевен под надслов „NIVEA отблизо“, с цел да бъде по-близо до своите потребители и техните потребности. Преди столицата други четири български града, сред които Плевен, Стара Загора, Пловдив и Бургас, станаха част от козметичния тур, като във всеки от тях „домът“ на NIVEA остана от четвъртък до неделя.

През изминалия месец в шатрата на NIVEA екип от квалифицирани специалисти проведе тестове на желаещите посетители, с които да установят потребностите на кожата. След това консултантите определяха кой продукт от портфолиото на NIVEA е подходящ за тях. Коафьори се погрижиха всеки да открие правилния продукт за своята коса.

Нужното внимание бе отделено и на представителите на силния пол. Интерактивни игри и таблети, свързани с Facebook очакваха всички господа, решили да посетят шатрата на NIVEA.

NIVEA осигури специален кът за игри и за най-малките посетители. Това се оказа голямо улеснение за родителите, които желаеха да получат консултация от педиатър в зоната на NIVEA Baby.

Освен с полезни съвети за грижата за красотата на кожата си, всички посетители на турнето на NIVEA се сдобиха и с много подаръци от козметичната марка, докато се наслаждаваха на един незабравим момент със своите семейства!

За повече подробности и информация за турнето, можете да посетите фен-страницата на NIVEA във Facebook: www.facebook.com/niveabg.