Spirit of Burgas отправя предизвикателство към любителите на фотографията, без значение дали са професионалисти или не, да участват в конкурс за фотографии под надслов “Pure Water”. Конкурсът е вдъхновен от красотата, живителната сила и стремежа за опазване чистотата на водното богатство на планетата.

Всеки, който иска да участва в конкурса, трябва да изпрати снимка с минимален размер 1 536 пиксела, на която е заснел красотата на чистата вода така, както я вижда, там където я открива и по начин, по който я чувства. Снимките се изпращат на purewater@spiritofburgas.com до 07 август включително.

3-членно жури от професионални фотографи от България и Македония ще оценява кадрите и ще селектира 10 автори, които ще получат билет за тридневния фестивал Spirit of Burgas 12-14 август. За феновете на американския денс гуру Моби изненадите не спират дотук! Легендарният изпълнител идва за пръв път в България специално за Spirit of Burgas и лично ще си хареса 3-ма от 10-те спечелили фотографии в конкурса и ще се срещне с техните автори на 13 август, преди да излезе на сцената пред многохилядната публика на фестивала.

Условията за участие в конкурса може да бъдат открити на http://spiritofburgas.com/news/index/525.

 

СНИМАЙТЕ, ИЗПРАЩАЙТЕ И ПАЗЕТЕ ВОДАТА ЧИСТА!