Новогодишната нощ е едно от най-дългоочакваните събития през годината за всяка дама. Без значение по какъв начин е решила да празнува – на хижа в планината, на бляскаво парти в изискан клуб или у дома с приятели, всяка жена държи да изглежда безупречно и се нуждае от подходящия стайлинг. За да изберат най-удачната визия за всеки празничен повод, дамите могат да се доверят на някое от  предложенията за цялостен стайлинг в електронната книга, на Rowenta, която марката създаде през есента на 2015 г. заедно с топ коафьора Георги Петков, стилиста на зездите Антония Йорданова и гримьора на 2014 г. Слав Атанасов. Електронната книга,посветена на красотата  предлага 12 актуални визии, вдъхновени от индивидуалния стил и различните превъплъщения на всяка модерна жена. 
Специално за Новогодишната нощ, талантливият коафьор Георги Петков разкрива кои са хитовите тенденции в празничните прически:”
 
„Всяка дама е уникална и има различни виждания за това как да прекара Новогодишната нощ. Прическата й трябва задължително да е съобразена с мястото, на което е решила да празнува. Без значение дали на хижа в планината или на изискан коктейл, косата Ви, скъпи дами, винаги трябва да изглежда безупречно.”