Как една обикновена жена се превръща във велика модна икона? Чий образ е останал във времето и до днес успява да вдъхновява последователите на добрия вкус? В новия брой на списание Harper’s BAZAAR читателите ще преоткрият незабравимата модна диктаторка Грейс Кели. Отвеждайки ни в романтичния свят на актрисата, стигнала до кралския двор на Монако, Harper’s BAZAAR среща читателите и с настоящето – в лицето на Теодора Духовникова. Приела също съдбата на актриса, Теодора влиза в ролята на Кели, без във вените й да тече синя кръв. Често сравнявана с Мишел Пфайфър, Теодора доказва, че за нея различните превъплъщения не са проблем, макар че всяко едно приема с вълнение. Това потвърждава шеметната фотосесия, в която тя за миг се превръща в модната икона Грейс Кели.

Българската актриса споделя своята гледна точка за стил, който определя с цитат от Оскар Уайлд: – „Вулгарността е последното убежище на жените без въображение”. Именно заради това за нея дънки и бял потник понякога са по-елегантни дори от вталена рокля.

Как е успяла да запази искрата с мъжа си, когото нарича Голямата любов и с когото иска да прекара старостта си, пиейки ром на някой южноамерикански плаж, Теодора Духовникова споделя само на страниците на Harpers’s BAZAAR България.

Новият брой на списанието ще представи на своите читатели и ексклузивните снимки на новия дом на Томи Хилфигер, намиращ се в световноизвестния хотел Плаза, Ню Йорк. Единствено списание Harper’s BAZAAR показва ексцентричния стил на дизайнера, чийто модни колекции са известни със своята строга елегантност. Какво е да притежаваш шедьоври на Анди Уорхол, Жан-Мишел Баския или пък първия брой на New York Times, Томи Хилфигер разкрива на страниците на списанието. А тези, които не знаят историята на неговия пробив, могат да разберат защо той му струва 3 милиона долара и лоши отношения до днес с Келвин Клайн, Ралф Лорън и Пери Елис.

Висшата мода и красотата завладяват октомврийските страници на Harper’s Bazaar с образа на още една модна икона – любимката на всички известни дизайнери Жизел Бюндхен. Тя разкрива какво за нея е неповторимото чувство да бъдеш майка и как е върнала блестящата си форма след раждането.

Списание Harper’s BAZAAR излиза на 30 септември.