На корицата на летния брой на списание Harper’s BAZAAR България e ослепителната Таня Илиева, която ще зарадва ценителите на женската красота. Снимките за фотосесията на един от най-успелите български модели са правени в Париж, където Таня работи от години. Тя ще разкрие някои вълнуващи подробности около ежедневието си там и ще разкаже какво е да бъдеш част от „града на любовта“. Каква е истината за връзката й с Руши Видинлиев, какво е за нея щастието и защо според думите й все още не е топмодел, читателите ще научат от Harper’s BAZAAR България.

         Списанието първо издава как си почиват известните личности в България. Специално за читателите Белослава ще разкаже как прекарва свободното си време и защо нейната вила Villarte край Лозенец на южното ни Черноморие е най-предпочитаната от нея лятна дестинация. Ексклузивнo интервю за новия брой на изданието дава Диана Найденова, която споделя за предизвикателствата на телевизионната журналистика и разказва интересни случки от срещите й с известни български политици.

Родни знаменитости издават тайната на своя стил пред Harper’s BAZAAR. Радост Драганова, Кремена Халваджиян и Антония Петрова разкриват предпочитаните от тях тоалети и аксесораи за светски събития и забързано ежедневие.

 

Списание Harper’s BAZAAR България излиза на 26 май.