В разгара на лятото NIVEA представя два нови уникални продукта за лице

 

Серията за основна грижа за лице на NIVEA VISAGE вече се предлага в търговската мрежа под името NIVEA Aqua Effect. Формулите на всички продукти са подобрени и обогатени с патентованата технология Hydra IQ на NIVEA, а дневните кремове вече притежават и слънцезащитен фактор SPF 15.

В началото на август NIVEA обогатява своето портфолио с продукти за грижа за лицето – две нови пяни за лице NIVEA Aqua Effect с освежаващ и успокояващ ефект. Те гарантират дълбоко почистване на кожата, като я поддържат сияйна, гладка и мека през цялото денонощие. Формулата с технологията Hydra IQ осигурява на кожата витализираща хидратация до 24 часа. Иновативната формула, запазваща хидробаланса на кожата, премахва излишния себум и замърсявания, като едновременно с това запазва липидния баланс на кожата и предотвратява дехидратацията.

През летния сезон, за чувствителната и по-фина кожа на лицето, трябва да се полагат по-специални грижи, за да се предпази от изсушаване и от вредното въздействие на слънцето върху нея. Пяните за лице NIVEA Aqua Effect почистват и хидратират кожата в дълбочина, за да запазят естествения й баланс на влага. Новите уникални продукти осигуряват невероятно изживяване за кожата, благодарение на нежната пяна и деликатния неустоим аромат.

NIVEA Aqua Effect е разработена в два варианта, за да осигури правилна защита за всеки тип кожа. NIVEA Aqua Effect Refreshing притежава освежаващ ефект, като е обогатена с витамин Е и Hydra IQ. Този продукт е предназначен за нормална и смесена кожа. NIVEA Aqua Effect Soothing има успокояващо действие, съдържа естествен екстракт от бадемово масло, което нежно се грижи за сухата и чувствителна кожа на лицето.

Продуктите на NIVEA Aqua Effect спомагат да се избегне излишното омазняване и лъскавина. Меката пяна осигурява чувство на чистота и свежест на кожата, оставяйки я ревитализирана и с освежен тен.

Сега вече можете да се наслаждавате на летните дни без притеснение за красотата на кожата си, защото благодарение на новите пяни за лице с освежаващ и успокояващ ефект, тя е гарантирано хидратирана, защитена и устойчива на всички външни влияния!