В януарския си брой ELLE среща читателите с ослепителната поп певица Светла Иванова, която очаква второ дете. По-красива и спокойна отвсякога, изпълнителката споделя, че е избрала името на дъщеричката си още по време на първата бременност. Неизменно до нея е мъжът на живота й – Георги, с когото са заедно от дванадесет години. Звездата с всестранни таланти, която от 15 години се занимава с йога, планира издаването на DVD с упражнения за бременни в края на месец януари. Освен това певицата усилено работи по третата си книга „Вихра и водка“, подготвя мултимедийна детска книжка за музикалните инструменти и планира скоро да завърши докторантурата си по музикознание. Как Светла е открила тайната на душевния комфорт, който й дава тази неизчерпаема енергия, читателите ще открият единствено на страниците на списанието.

На прага на новата година ELLE среща ценителите на хубавата музика с три чаровни дами. Момичетата от Sentimental Swingers с усмивка разказват за своето едногодишно присъствие на родната сцена. Рони, Деси и Вера споделят, че са много щастливи да се занимават с това, което обичат – с пеене и музика. Триото става все по-популярно благодарение на своя уникален стил. Талантливите Sentimental Swingers избират за своя сценичен гардероб модели от 50-те години на миналия век. Как се събират „българските Andrews Sisters”, какво си спомнят от първото си участие и защо си купуват бельо и чорапи с ръб от Белгия, читателите ще открият на страниците на януарския брой на списанието.

Специално за почитателките на мъжката красота ELLE обръща заслужено внимание на емблематичните холивудски актьори – Брад Пит и Робърт Дауни-младши. „Добрият герой“ – русокосият и синеок Брад, който е примерен баща и изявен защитник на социални каузи се изправя срещу своята противоположност с тъмно минало – Робърт Дауни. В съпоставката на ключови моменти от живота на двамата читателите ще открият много любопитни факти за семейството, любовния живот, страстите и скандалите около тях.

В началото на 2012-та ЕLLE събира на едно място 12-те шопинг хита, за които ще се говори през цялата година! Читателите на ELLE ще се запознаят първи с най-актуалните тенденции в модата, киното и техниката, както и с дългоочакваните събития през следващата година.

 

Очаквайте списание ELLE на 16 декември!