Спечели GREEN PASS за концертите на STING и ROXETTE в новата музикална промоция на TUBORG – официален спонсор на концертите

 

За поредна година някой от най-големите музикални събития в България ще се случат благодарение на TUBORG. Вече е факт спонсорството на фестивала Арена Музика 2011, организиран от София Мюзик Ентърпрайсис, два от потвърдените хедлайнери на който са STING и ROXETTE.

От днес, 25 март, стартира онлайн промоцията TUBORG GREEN PASS на www.tuborg.bg, чрез която TUBORG ще зарадва музикалните фенове, раздавайки билети за предстоящи концерти.

За участие потребителят ще трябва да си регистрира профил в сайта на TUBORG и да сподели информация за съответното събитие в социалните мрежи. Това ще му позволи да се включи в лотарии за желаните от него концерти, за които иска да спечели билети.

TUBORG ще раздаде общо над 100 билета за следните музикални събития:

  • -концерта на ROXETTE на 29 май 2011, стадион Георги Аспарухов;

  • концерта на STING на 7 юни 2011, стадион Георги Аспарухов.

Потребителите ще могат да участват в промоцията и през официалната страница на TUBORG във Facebook – чрез специално създадено промо-приложение TUBORG GREEN PASS (http://www.facebook.com/tuborg.bg). Механизмът за участие ще е същият, както и през сайта.

За любителите на високите технологии промоцията ще е активна за участие и през TUBORG приложението за iPhone, което може да бъде изтеглено безплатно оттук: http://itunes.apple.com/ro/app/tuborg-gig-guide/id358673658?mt=8

Списъкът с музикални събития, за които TUBORG раздава билети, може да се увеличи по време на периода на промоцията, което ще бъде своевременно обявявано на: www.tuborg.bg

 

Повече информация за концертите от фестивала Арена Музика 2011:

Концертът на STING със сигурност ще бъде едно от най-грандиозните събития на българската музикалната сцена това лято. Гениалният музикант ще свири за първи път в България – не само със своя виртуозен бенд, но и със симфоничен оркестър.

Концертът в България ще бъде част от световното турне на музиканта Symphonicity Tour 2011. Symphonicity е музикална селекция, създадена специално за това турне, включваща редица любими хитове – от парчетата на The Police “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” и “Every Breath You Take” до най-големите хитове от самостоятелната кариерата на звездата като “Englishman in New York,” “Fragile,” “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” и “Desert Rose”.

Организацията на концерта на стадион “Георги Аспарухов” ще предложи на феновете голяма зона седящи места в непосредствена близост до сцената. Тя ще бъде разположена с гръб към сектор „В”. Пред нея, върху терена, на специално покритие ще бъдат позиционирани 5 500 седящи места. Останалите места ще бъдат разположени на трибуната на сектор „А” на стадиона, като по този начин капацитетът е ограничен до 13 500 души.

На концерта си в София STING ще бъде в компанията на невероятните музиканти Доминик Милър (китара), Рани Крия (перкусии), Джо Лаури (вокали) и Ира Коулман (бас).

На 29 май 2011 г. с подкрепата на TUBORG у нас за първи път у нас ще гостуват шведите от ROXETTE. Концертът в София на стадион Георги Аспарухов е част от дългоочакваното им световно турне, което започва на 1 март в Русия.

ROXETTE са една от най-успешните световни машини за хитове. Първият им хит е от края на 80-те години – песента “The Look” от албума “Look Sharp!”. След този успех бандата превзема всички световни класации с песни като “It Must Have Been Love”, “Listen To Your Heart”, “Joyride”, “How Do You Do!”, “Dangerous”, “Fading Like A Flower” и “Dressed For Success”.

През годините Роксет продават над 75 милиона албума, а емблематични песни като “Listen To Your Heart” и “It Must Have Been Love” са пускани над 4 милиона пъти по радиостанциите в САЩ. За четири години, през 90-те бандата не слиза от класацията на сп. Билборд “Billboard Hot 100”.

Билети и за двата концерта могат да бъдат закупени от билетен център НДК, онлайн на ticketpro.bg, както и от касите на Тикетпро и неговите партньори в България.