Skip to main content

Стартира втората група в стажантската програма "APRA PN ACADEMY"

От 20 юни стартира втората група в стажантската програма „APRA PN Academy”. След преглеждане и обсъждане на новите кандидатури избрахме петима от кандидатствалите, които успяха да ни впечатлят най-много с представянето си. Те ще бъдат част от екипа ни поне през следващия месец. :)

Петимата стажанти ще се изправят пред сериозни предизвикателства и разнообразни задачи в рамките на един месец. Всички те ще участват наравно с нашия екип в разработката и осъществяването на текущите проекти. На базата на тяхната инициативност и отговорност при изпълнението на поставените задачи, някои от тях ще получат покани за присъединяване към екипа на APRA. Останалите ще имат възможността да приключат стажа си с ценни знания и опит, както и сертификат за завършен стаж в „APRA PN Academy”.

Всички кандидати, които на този етап не сме потърсили или са ни пратили своето представяне след като избрахме втората група, остават в списъка ни за следващия месец. Скоро ще се свържем с избраните за третата група, които ще започнат стажа си в агенцията от 25 юли.

За кандидатстване в програмата може да ни пратите CV и кратко представяне на   office@apraagency.com .

Благодарим на всички, които се включиха!

От екипа