Ексклузивно в новия брой на списание „Максимум“ читателите ще видят как Вихра и Мая сменят своите роли за ден. Въпреки слуховете за конфликт между тях, които се носят в публичното пространство, отчаяните съпруги са в прекрасни отношения. В неповторимата фотосесия, която проследява „обърнатото“ ежедневие на двете дами, Вихра поема задължението да е фармацевт, да намери време за изтощителните тренировки във фитнес залата, както и да е грижовна майка на две енергични деца. Мая влиза в ролята на журналист и обсъжда заедно с редактора гостите и сценария за следващото издание на предаването, след това се отдава на удоволствието от шопинга с добра приятелка. Какви са другите задачи, които двете водещи трябва да изпълнят и лесна ли е смяната за тях, читателите ще прочетат на страниците на списанието.

 

През май „Максимум“ среща читателите с четири от обещаващите млади актриси – може би най-красивите, защото прескочиха на екрана направо от модния подиум. Специално за списанието Диляна Попова, Ирена Милянкова, Ромина Андонова и Саня Борисова влизат в култови роли от световното кино. Защо звездата от Love.net се разхожда нощем по покривите, а Милянкова след снимките се прибра при децата си с вълшебни дълги уши ще научите от новия майски брой. От разказите на „дебютантките“ ще разберете още защо Диляна мечтае да играе в комедия, въпреки че според нея у нас „не се правят хубави комедийни неща“ и защо Саня е била на път да се откаже от звездната кариера. А колко близо до партньорство с Джони Деп е Ромина – в това ще се убедите сами.

 

Този месец най-стилната бизнесдама у нас – Ивана Скендерова, отваря своя гардероб специално за читателите на списанието. Тя признава, че не е шопинг маниак и че предпочита качеството на дрехите пред тяхното количество. Ивана е почитателка на изискания моден шик и в гардероба си има лимитирани модни шедьоври. Бизнесдамата притежава няколко „вечни“ чанти, сред които е и най-известната в света – Birkin на Hermes, която е любима и на модната икона Виктория Бекъм и за която Ивана е чакала цяла година. Кои са любимите й цветове и дизайнери, почитателите на изискания моден стил ще открият само на майските страници на списанието.

 

Очаквайте „Максимум“ на 29 април.