През уикендите до края на месец юли списание Cosmopolitan кани всички, които желаят да се подложат на процедурата „Индивидуален анализ на цветовете“ в Галакси Трейд Център. Консултант на списанието ще помага с професионални съвети на дамите да открият кои са цветовете, които ще извадят наяве тяхното естествено излъчване и чар.

Според редица изследвания индивидуалния цветови анализ е оптималният начин, по който жените могат да разберат защо определени нюанси подчертават натуралната им красота повече от други, какъв цветови тип са и какви цветове им подхождат. В зависимост от цвета на косата, очите и кожата за всеки човек са подходящи определени цветове и нюанси. Съществуват четири основни цветови типа – пролет, лято, есен и зима, като на всеки тип съответства конкретно послание и символика.

Жените тип „Пролет“ са жизнени, „Лято“ са нежни и женствени. Дамите тип „Есен“ и „Зима“ са съответно спокойни и силни. Всеки, който желае да узнае повече подробности за това как да съчетава цветовете, така че да постига невероятен ефект и да бъде забелязван навсякъде и да бъде различен всеки ден, без да отделя излишни пари за нови тоалети, може да заповяда в Галакси Трейд Център, които се намира на адрес: „кв. Гео Милев, на бул. Шипченски проход и ул. Николай Коперник”.

 

Очакваме ви на:

22.07 (петък) – от 16 до 20 часа

23.07 (събота) – от 10 до 20 часа

24.07 (неделя) – от 10 до 14 часа

 

29.07 (петък) – от 16 до 20 часа

30.07 (събота) – от 10 до 20 часа

31.07 (неделя) – от 10 до 14 часа

 

Елате, за да откриете вашето уникално излъчване, което ще направи лятото още по-незабравимо, пъстро и изпълнено с цветни моменти!